(MAKE YOUR) DREAMS COME TRUE!

OH YEAH, dat laat ik me geen tweede keer zeggen! Vrijheid, ontdekken en een “outgoing” lifestyle heb ik altijd als belangrijke fundamentele waarden ervaren. Het zal je dan ook niet verbazen dat het altijd een droom is geweest om eens helemaal in het diepe te springen! Een sprong te wagen door Nederland los te laten & een periode in het buitenland te gaan wonen…

Dushi Korsou
En dan ligt die kans ineens voor het grijpen, naar dushi Korsou (ook wel: Curaçao) – een Caribisch eiland 7867 kilometer verderop! Als je dan eindelijk op het punt staat om die sprong te gaan maken en de adrenaline door je lijf voelt gieren… Wat is het dan doodeng om te springen en het altijd hokjesdenkende, maar goed georganiseerde Nederland los te laten. Want naast deze droom, waren die geweldige baan, vrienden, familie en de perfecte yogastudio altijd op een veilige, steenworp afstand.

Verademing
En ja, ik kan niet anders zeggen: de Caribische vibe voelde direct als een ware verademing! Maar samen met je vogelvrije gevoel begin je wel echt aan een nieuw hoofdstuk, wat zeg ik: een nieuw boek! in je leven. In zo’n nieuwe wereld ben je niet van de ene op de andere dag “geland”. Het leren kennen van de weg in en rondom je nieuwe (t)huis, het vinden van nieuwe vrienden, een yoga- of sportgelegenheid… Van het vinden van de druiven in je nieuwe favoriete supermarkt tot aan de ontdekkingstocht waar je op vrijdagmiddag “nieuwe vrienden” tegen kan komen!

Nieuwe inspiratie
En dan hebben we nog niet eens over werk gesproken… Gelukkig had ik bij aankomst op het eiland een “warm” fysiotherapie lijntje waar ik direct terecht kon. En de foto verraad het al; de letterlijke tijd en vrijheid gaven me ook de ruimte om iets nieuws vorm te geven… Er ontstond   inspiratie en een overload aan energie om mijn passie ook op het eiland vorm te kunnen geven.

Say hello to Pempamsie!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *