AANBOD

Het aanbod van Pempamsie is persoonlijk en op maat. Een coachgesprek, een kortdurende module of een volledig behandelpakket? In een kennismakingsgesprek onderzoeken we samen wat het beste bij jouw situatie past. 

quote pagina aanbod

KENNISMAKINGSGESPREK

Het zoeken van hulp is vaak een grote stap. In het kosteloze en vrijblijvende kennismakingsgesprek kun je al jouw vragen kwijt. We onderzoeken samen of de behandeling bij jou en jouw thema’s of klachten past. Twijfel jij of een online behandeling bij jou past? Het kennismakingsgesprek biedt ook de gelegenheid om te ontdekken wat het antwoord op deze vraag is. Overkoepelend geeft het kennismakingsgesprek jou dus een antwoord op de vraag: past Pempamsie bij mijn situatie?

INTAKEGESPREK

Het intakegesprek omvat een uitgebreide screening, om een passende behandeling aan te kunnen meten. Het geeft een totaaloverzicht van jouw thema’s, klachten en de in stand houdende factoren. Het leggen van een goede basis bij de start is cruciaal voor een succesvol eindresultaat! De intakeprocedure is bij de behandelpakketten bij de prijs inbegrepen.

MODULES

Een module is een korte cursus, waarin je informatie en handvatten krijgt over een door jou gekozen thema. Je ontvangt online alle begeleidende informatie omtrent jouw cursus (denk hierbij aan informatiebladen, video’s en opdrachten). Naar keuze vinden er 4 of 6 begeleidende coaching gesprekken plaats, gericht op het integreren van het thema binnen jouw dagelijkse leven. 

BEHANDELPAKKETTEN

De behandelpakketten betreffen totaalpakketten. Met deze keuze profiteer je het meeste van de kracht van Pempamsie. De pakketten omvatten een uitgebreide intakeprocedure, voorzien van meetinstrumenten, een uitgebreid behandelplan en een terugkoppelingsgesprek. Binnen de behandeling word je voorzien van relevante informatiebladen, video’s en opdrachten. De behandeling is gericht op een gedragsverandering op al jouw levensvlakken. Aan het eind van de behandeling heb je een persoonlijk stappenplan met praktische handvatten

Welk behandelpakket past het beste bij mijn situatie?
Pempamsie adviseert om de pakketkeuze in overleg met de behandelaar te maken.

  • Pakket XS wordt meestal gekozen als er meerdere thema’s zijn waar je aan wilt werken en/ of er sprake is van milde klachten.
  • Pakket S wordt meestal gekozen als er meerdere thema’s zijn waar je aan wilt werken en er sprake is van (bijna) continue klachten.
  • Pakket M wordt meestal gekozen als er meerdere (langdurige) thema’s zijn waar je aan wilt werken en er sprake is van langer aanwezige continue klachten.
  • Pakket L wordt meestal gekozen als de klachten van langdurige aard zijn en zeer beperkend zijn op alle levensvlakken. Vaak wordt er gestart met pakket M en is er de mogelijkheid om, indien nodig, op te schalen naar pakket L.

FOLLOW UP STRIPPENKAART

Aan het eind van de behandeling heb jij alle tools in huis om dat wat je geleerd hebt zelf verder te integreren in jouw leven. Ben ik er écht klaar voor? Kan ik het wel zelf? Je bent niet de enige die deze twijfels voelt. Jouw nieuwe gedrag is nog pril en dat brengt onzekerheid met zich mee. De ervaring leert dat “een klein steuntje in de rug” net dat vertrouwen geeft om zelf verder te oefenen. De strippenkaart bestaat uit drie follow-up gesprekken. Deze “steuntjes in de rug” zijn naar eigen keuze inzetbaar en onbeperkt houdbaar.

12