OVER MIJ

Het gezicht achter Pempamsie, yeah it’s me!
Mijn naam is Isis Post, een geboren en getogen Dutchie, die op dit moment haar vleugels op dushi Korsou heeft uitgeslagen. Ik was zo iemand die nooit echt een idee had wat ze wilde worden. Tijdens een “open dagen speurtocht” brachten de puzzelstukjes ‘mensen helpen en bewegen’ me naar de opleiding fysiotherapie. Hoe verder ik in de opleiding kwam, hoe meer ik begon te twijfelen… Mijn aandacht werd niet getrokken door een bewegende knie of een kromme vinger! Ik wilde meer van de persoon achter de klachten weten: hetgeen iemand letterlijk en figuurlijk in beweging bracht.

 

Ondanks dat ik me geen “echte fysiotherapeut” voelde, heb ik doorgezet. Good choice, want tijdens mijn minor “Agoog in de GGZ” kwam ik voor het eerst in aanraking met mijn passie. Ik vroeg iedereen de oren van het hoofd en voelde me net een spons: ik nam alle informatie in me op… Na een paar weken was het duidelijk; de GGZ it is! In mijn eerste baan ontdekte ik een cruciaal puzzelstukje: het vak psychomotorische therapie. Dit was de start van een wekelijkse wereldreis naar Zwolle voor de master psychomotorische therapie.

 

EXPLORER

Ik ben een echte explorer. Mijn behoefte aan zelfontwikkeling, vrijheid, verdieping in vriendschappen en reizen komen daar uit voort. Gelukkig komt mijn explorerende karakter ook goed uit in mijn werk. Om andere mensen in hun persoonlijke proces te kunnen begeleiden, is empathie een belangrijke key. Die invoelbaarheid is voor mij “natuurlijk”, omdat ik uit eigen ervaring weet hoe het voelt om door een persoonlijk proces te gaan. 

Binnen mijn puzzel is Pempamsie het puzzelstukje dat mijn passie en werk aan elkaar verbindt. Ik vind het geweldig om een bijdrage te kunnen leveren aan de puzzel van een ander. En te zien hoe in dit proces steeds meer puzzelstukjes op zijn plaats vallen. Het vertrouwen van de ander om mij op de hoogte te brengen van zijn of haar puzzel, de “aha, dus zo werkt het”-momenten die in iemands ogen zijn af te lezen, glunderende succesverhalen… Het blijft me altijd een boost energie geven. So let’s puzzle together! 

 

AL DOENDE LEERT MEN.

Een wijs gezegde en eveneens de meest concrete manier om mijn proces en de daaruit ontstaande werkwijze binnen Pempamsie te omschrijven. 

 

Over mij pagina